donderdag 22 december 2011

22 december 2011

Vandaag waren we al vroeg op weg, 7.15h, dus ook optijd in het UZ, we kregen een van de grootste kamers! Tegen dat alles was uitgestalleerd kwamen ze Ties halen om te 'prikken', dat ging heel goed, geen verstopping zoals vorige week. bloed werd er genomen, gewogen en gemeten (15.5 kg met vrij lege darmen! en 94.5 cm)
                                         let op de autootjes die hij overal mee naar toe neemt ;o)

Wachtend op het bloedonderzoek is Ties voor het eerst naar het klasje gegaan.
Hij heeft er leuk geknutseld en daarna hebben ze poffertjes gemaakt, daar heeft hij er 5 van opgegeten met een grote tas chocomelk! mmm..
                                                          In het klasje... met auto's

 Clini-clown Mie-tetter komt ook op bezoek,


Om 12 uur komen ze met de bloeduitslag, niet goed he! zijn bloedplaatjes zijn veel te laag, nog niet gevaarlijk laag maar toch genoeg om geen chemo te mogen krijgen, extra bloed bijgeven deden ze liever niet, zijn eigen beenmerg zou zelf voor het herstel moeten zorgen. (bloedplaatjes zijn nodig voor de stolling van zijn bloed, hij heeft ook veel blauwe plekken op z'n benen)

Ties en wij ook, krijgen dus een week extra om te kunnen herstellen. T'is een dubbel gevoel, het duurt nu een week langer maar langs de andere kan hebben we nu wel een mooie kerst zonder een ziek Tiesje! (k'zal toch maar dank u zeggen tegen het kerstmannetje)

3 opmerkingen:

  1. Idd van de ene kant jammer maar van de andere kant kunnen jullie toch een beetje een hele fijne kerst gaan vieren samen.
    Geniet er dan ook maar samen van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey geniet samen van een fijne Kerstmis en veel succes in het nieuwe jaar, we denken aan jullie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We wensen jullie en Tiesje een opperbest nieuw jaar 2012 toe. Veel goede moed en succes bij de behandeling in Leuven.
    We duimen voor hem.

    BeantwoordenVerwijderen