vrijdag 7 december 2012

6-7 december 2012

Week 57!

Sneeuw, allemaal goed en wel maar ik ben wel nerveus als we erdoor heen rijden!!! BAHBAH! Hopelijk de laatste winter dat we onze trip naar het UZ inzetten!

T'is vandaag 6 december en in plaats dat Ties vanochtend Sinterklaas had gekregen krijgt hij iets heel anders :o(
Hij mag dan zaterdagavond zijn bord zetten met de dikste wortel die er is! Dat zal hem wel opbeuren als hij zich niet lekker voelt..

Op de achterbank hebben Ties & Amelie de grootste lol! Waarom? Geen idee, maar ze houden elkaars handje vast (ik denk dat hij haar in haar handpalm kriebelt?) Wel schattig om te zien..

Om 9.45 komen we aan en zoals nog 2 andere gezinnen mogen we wachten op de gang! Het is vrij hectisch vandaag!
Ze prikken hem wel al aan en nemen de nodige bloedstalen, z'n gewicht is goed, 19.8 kg en een beetje gegroeid, 1m3.5cm!
Ties heeft veeel kabaal bij zich en is niet z'n flinke zelve!! gevolg= een keertje in de hoek (in de gang dan wel) staan!!

Geladen als een muilezel kamperen we bij het aquarium in het begin van de gang!

In de late namiddag mag Ties naar de muziektherapie, en wij blij want we hebben ff rust!!!
Als hij terug komt krijgt hij zijn eerste dosis anti-misselijk/overgeef-middeltje en een uurtje later de eerste chemo, de lichte. dan ff spoelen en dan de Cyclofosfamide, de zware..
Vanaf 17uur loopt de 24-uren spoeling (we zitten nog steeds op de gang!) Amelie heeft een dutje van welgeteld 30' gedaan (in de buggy):o/



om 16uur zijn we ook de sint gaan bezoeken, alle kindjes kregen een mooie cadeau en veel te veel snoep! Hoe wéten ze het toch dat hij zo van autootjes houd??? :o))) hij krijgt ook 3D stickers van Cars en een helikopter (die als het aan ons ligt niet veel) geluid meer maakt??!! ;o)


Tegen 19.15 is vake daar om Amelie & mij naar huis te brengen, We zijn nog steeds aant wachten op een kamer!! Ties heeft al verschillende keren gezegd dat hij moe was en wilde gaan slapen! Wat wil je ook, hij heeft in de gang langs de visbak zijne chemo gekregen!
Ik mag ook niet te negatief doen, Ties heeft ook veel gespeeld in de speelkamer en met de clowns, hij heeft er uiteindelijk niet veel van gemerkt dat we geen kamer hadden, maar Kristof en ik waren stikop! Gewoon murf!!

Om half 8 beginnen ze dan eindelijk een kamerke te poetsen. Gelukkig deze keer een grote met een klein badje en een doucheke, ik laat meteen het badje vollopen voor Ties, dat ik z'n stinkholleke es goe in de zeep zet!!! Want ja!! Na een paar natte scheten en een tekort aan propere onderbroekjes was het hoognodig!!!

Amelie dompel ik ook eens snel onder zodat ze thuis meteen haar bedje in kan! Ze is zo flink, de hele dag gene kick gegeven :o)

Vrijdag  7 december.

De nacht is goed gegaan, wel veel opgestaan om te plassen, m'n flinke jongen, niets in de broek gedaan! Hij heeft ook geen koorts gemaakt maar was wel goed moe overdag, maja, ook de tegenwerking van de korte nacht he.

                                           Zoek de gelijkenissen :o)

Kuur 28 zit erop...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten