vrijdag 30 november 2012

29 november 2012

week 56

Afgelopen zondag zijn we naar de de Sint geweest, die kwam in de Rodeo in Achel, samen met een verenging, Kinderkankerfonds 'kleine prins'! heel leuk seg! De kinderen mochten work-shops doen, zoals cup-cakes versieren of een zang-of-dans-work-shop doen, of een lego-work-shop, een pieten-parkoers enz.. We hadden Ties opgegeven voor de lego en de dans, maar hij ging zo op in de duplo-blokken dat hij niet meer wilde dansen (iets wat hij toch ook graag doen en vooral gangnam style, de pietenversie :o)))
Nadien kwam de Sint langs met de pakjes, Ties mocht als 2e het cadeautje gaan halen, eerst een beetje verlegen maar toen hij het grote pak zag werd hij zo enthousiast!! 'WAUW GROTE VLIEGER!!' riep hij en de sint moest het meteen mee helpen open maken! Toen heb ik maar ingegrepen! Ahja, de sint had daar natuurlijk gene tijd voor hé ;o) Ik kan me niet herinneren dat er een kind zo uitbundig reageerde als hij! Heerlijk gewoon...
Jammer dat we ons Amelie niet konden mee brengen, ze zat met een dubbele ooronsteking en goed wat koorts (gelukkig niet besmettelijk!) Zij kreeg een mooie pop van de Sint :o)



Eens benieuwd wat Hij volgende week brengt...
x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten