vrijdag 4 mei 2012

4 mei 2012

Vandaag gaat het Ties al beter,  dezenacht om half 4 werd hij wakker en trok hij de sonde los, de verpleger haalde toen het darmke eruit (ze gingen hem niet midden in de nacht plagen met het terug te plaatsen)
We hoopte dat er genoeg vloeistof was doorgelopen om alle stoelgang los te maken.. rond  8.45 was het eindelijk prijs!! :-D De verpleegsters schreven op het papier dat Ties 'bevallen' was!! (ziekenhuis-humor zeker??)
Maar in de namiddag viel alles weer stil... dus, nieuwe sonde, ik was er niet dus moesten Kristof en de opa mee gaan, maar gelukkig waren ze nu wat voorbereid!! LACHGAS!! Ties moest een paar minuutjes lachgas inademen, dat zou hem van te voren wat kalmeren, het deed wel goed zijn werk, hij begon zelfs te zingen en gek te blazen?? (jammer dat het niet op film staat, het zou mij toch wat gerust stellen :o)) Maja, zodra ze het masker wegnamen en hij het buisje zag was er toch weer paniek, het inbrengen zou dan toch vlotter dan gisteren zijn gegaan, maar, k'was er niet bij, dus, ja, kweet het niet??!
Ondertussen staat zijn gewicht op 17.4 kg, das 600 gr (biologisch) afval wat al weg is, ben eens benieuwd voor morgen??? Morgen in de namiddag zal hij dan ook naar huis mogen... ik kijk er al naar uit.. X



Geen opmerkingen:

Een reactie posten