woensdag 2 mei 2012

2 mei 2012

Woensdag

In de auto:
Papa; 'Tiesje, waar gaan we vandaag naar toe??'
Ties: 'Ziekenhuis..'
Papa: 'En wat gaan we daar doen??'
Ties: 'fietsen!'
Awel jongen, zolang je er het leuke maar van ziet he :o))

Om 9.15 komen we aan op de dagzaal, Ties krijgt er een mooi bandje met een sticker van Cars, dan worden we doorgestuurd naar de dienst 'anesthesie', daar gaat hij worden goedgekeurd voor de narcose..
Als we terug op de dagzaal zijn mag hij ook meteen op de weegschaal gaan staan en prikken ze hem al aan.
98.5 cm (1 cm gegroeid) en 18 kg (heel goed, maar gezien hij weer een paar dagen geen stoelgang heeft kunnen maken zitten er dus nog wat biologische grammen teveel bij :o/  )

Om 10 uur nemen ze ons mee naar een andere wachtruimte, maar goed dat hij zijn eigen auto'kes bij heeft want de scan is pas om 11 uur voorzien. Ik ga mee bij het in slaap doen, vorige keer viel het me zwaar dus ging Kristof toen mee. Deze keer moet ik sterk zijn voor m'n kind! Omdat hij is aangeprikt doen ze het via de poortkatheter ipv mondmasker, Het melkachtige goed word ingespoten, het ene moment is hij zijne beer nog aan't tonen aan de verpleger langs hem en de andere moment slaakt hij een zucht en spreid hij z'n armen weid naar achter alsof hij gaat zonnebaden, nog even draaien zijn ogen.. en voila,..., Ties in dromenland...
Hoe sterk ik ook wil zijn, het is toch moeilijk hoor! Die onmacht, die krijgt bij mij nog geen plaats!! Het gaat om een simpele MRI, maar ben zo bang van de uitslag ervan..

De scan zou een half uurke duren, dus eventjes pauzeren in het cafetaria..
Na een 3 kwartierkes worden we terug gehaald, De verpleger lacht en zegt dat Ties boos is?? Hij was blijkbaar al aan't ontwaken en was niet tevreden dat tut, beer, papa & mama er niet waren!! Hij wil uit bed maar is nog zo suf en slaperig dat hij nog niet op zijn benen kan staan of op zijn armen steunen.
Eenmaal bij papa op de schoot kalmeert hij wat..



Wanneer we op de dagzaal zijn en Ties mag wat eten duurt het toch nog even vooraleer hij zich beter voelt.
De soep ging er alleen in bij het beloven van chips :o)

Bloedtesten komen ondertussen ook terug, alles is goed, de chemo van morgen zal wel doorgaan. De witte bloedcellen staan ook weer wat hoger, hopen dat hij morgen dan geen koorst-aanvallen krijgt.

13.40; en nu, ons klein Amelie'tje halen bij oma & opa
Dikke kus aan m'n lief klein ventje _X_

Geen opmerkingen:

Een reactie posten