donderdag 9 februari 2012

9 februari 2012

Zo flink en zo sterk, maar als je hem s'morgens in z'n pyamaatje in de badkamer ziet staan met z'n beer en tutje in de hand, dan denk je... hij is toch nog zo klein..


De bloedtest van maandag gaf een te laag gehalte aan bloedplaatjes, gisteren gaf de telling aan dat ze aan't stijgen waren (110.000). Wilt dus zeggen dat we vandaag weer vroeg vertrokken richting UZ..

Het was enorm druk op het 5e verdiep!! Alle kamers bezet, samen met nog 2 gezinnen moesten we op de dagzaal van de pediatri wachten tot er kamers vrij kwamen. Ondertussen kreeg Ties wel al de Vincristine (de lichte), pas als we rond 15h op de kamer konden kreeg  hij de Carboplatin (de zware)

                                     MMmmm rijstepapke

Het duurde ook niet lang eer Ties het fameuze autootje vond om op rond te crossen door de gang!! deze keer holde mama erachteraan...

                                          fijn gewassen in het mini-badje..
             
s'Avonds is vake me komen halen, onderweg naar huis krijg ik het toch moeilijk, afgelopen 2 weken hebben we normale dingen kunnen doen, Ties die een aantal dagen naar het klasje is kunnen gaan, hij eet goed, doet lekker zot, maar op een dag als deze wordt je weer met je voeten terug op de grond gezet...

2 opmerkingen:

  1. Volg Jullie blog vanaf begin . Het raakt me enorm met welke kracht en positieve ingesteldheid Jullie deze zeer moeilijke periode doorstaan . Ties is een pracht van een kereltje ,zeer dapper en strijdvaardig .Weet ook dat Jullie zeer zware momenten doorstaan en soms misschien de moed dreigen te verliezen .Wil Jullie een hart onder de riem steken en zeggen dat eens de dag komt dat alles onder controle zal zijn en dat Ties elke dag naar school kan gaan en dat Jullie gezinnetje er sterker zal uitkomen .Heb zelf een kleinkind verloren en elke dag brand hier een kaarsje en denk ik ook automatisch aan Ties .Ben er zeker van dat de zware strijd die er nu gaande is zich omzet in dagelijks geluk .Niet versagen !Het komt goed .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank u wel! het doet ons ook goed wetende dat er zoveel meeleven is. ik kan me niet voorstellen hoeveel pijn het doet om een kleinkind af te geven! maar omringd worden door de juiste mensen helpt een klein beetje te verzachten. voor jullie ook sterkte, en nogmaals bedankt! vele groeten..

      Verwijderen