donderdag 7 maart 2013

7 maart 2013

Week 70

Vandaag nog 3 maanden!! Bij deze nog 7 te gaan!

We hebben namiddag ook weer een afspraak bij de tandarts (misschien kunnen ze iets doen aan het 'gat' in z'n  mond?! Een kunsttandje wordt wel vaker gedaan, alleen komt de verzekering daar niet in tussen :o/ 180 euro tellen ze goed door.)
Gezien Ties s'nachts nog tuttert wachten we er toch nog best mee omdat zijn gehemelte nog vervormd als hij de tut uiteindelijk afleert.
Hij zoekt er nu nog teveel troost bij dus gaan we de tut afleren als de chemo is afgelopen. Ach, wie weet zijn we er binnenkort toch aan gewoon??
Ik weet het, het is maar een tandje, maar k'heb er toch nog geen vrede mee...

We komen rond 11.40 aan, ik zie ook vele nieuwe gezichten! :o( 
Van de vriendjes die Ties in het begin maakte zijn er ook al vele uit behandeling..

Rond een 13 uur hangen ze de vincristine aan (tegen een goed tempo want we moeten optijd in st-Rafael zijn). We krijgen ook de bloedresultaten, de bloed plaatjes staan op een mooie 222.000 en de hemoglobine op een 10.6, kan er nog net mee door?!
Alleen de witte bloedcellen staan weer véeel te laag, terug op 1000 (!!) en ze waren nog steeds aan't zakken!! Ze mogen zeker niet onder de 500 gaan anders denk ik dat hij een tijdje in een glazen kastje moet gaan zitten??!!
Volgende week doen ze toch nog een bloedtest en dan weten we meer, ik kruis m'n vingers en tenen weer!

(Deze week voelen we ons ook weer wat beter, een uurtje vroeger bed in en zo wat bijslapen, wat verlof in't vooruitzicht,... en de lekkere verrassing van een hele lieve dame, op zondagochtend een mooie ontbijt-mand met alles erop en eraan (Merci Christiane & Jaak) en niet te vergeten de lekkere patteekes van de bakker gekregen :o))

x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten