maandag 18 februari 2013

18 febr. 2013

Vandaag telefoon gekregen van 'make-a-wish'!!!!!! Ties mag een wens doen...

Maar ik weet niet als ik nu blij moet zijn of niet??? Ik dacht dat dat alleen voor kindjes was die een dodelijke ziekte hadden??!!

3 opmerkingen:

  1. Onze dochter van 10 heeft ook neurofibromatose. Op zich is dit inderdaad geen dodelijke ziekte, maar jammer genoeg zijn er wel kinderen die heel wat bijkomende problemen krijgen door de NF, waaronder jouw zoontje en ook onze dochter. Wij zijn vorige week met Make a Wish naar Disneyland mogen gaan. Ze heeft gestraald en op dat moment besef je dat je kind en ook de rest van het gezin toch wel wat mist. Gelukkig zijn er dan mensen en organisaties die er voor zorgen dat je er weer een tijdje tegen kan. Ben je trouwens al eens naar villa Pardoes geweest? dat is ook echt de moeite. Veel plezier met de wens van Ties, geniet er van! Ook jullie verdienen dit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb al veel gehoord over Villa Pardoes, als Ties wat ouder is willen we daar wel eens naar toe gaan
      Als ik hem nu vraag wat hij het liefst zou willen zijn het VEEL AUTO'S!!! :o) Ik ben ook eens benieuwd naar wat zijn wens gaat zijn :o)

      Verwijderen
  2. Ik heb trouwens nog wel wat tips om er eens op uit te trekken met een ziek kind. Kijk maar eens op de website van Tarpania's hoeve. Dit hebben we vorig jaar gedaan en in de paasvakantie gaan we terug met het hele gezin. Ook Villa Rozerood is super om even op adem te komen. Daar nemen ze de volledige zorg over van je kind (tot eten geven en in bad stoppen toe) We komen steeds als herboren terug.

    BeantwoordenVerwijderen