vrijdag 6 juli 2012

6 juli 2012

Week 35

3e Donderdag, 18e chemo... en alles verloopt vrij vlot, ze komen Ties meteen aanprikken, maar hij vind het echt niet meer leuk om op die tafel te liggen, hoewel hij dat prikje niet voelt hé!!
Zijn gewicht staat nu op 18.2kg, maar 100 gr meer dan vorige week, opzich niet zo erg, maar toch, t'is al meer geweest!




We moeten wel wat langer wachten dan anders (2 uurkes :o/ )
Rond 12.45 komen ze zeggen dat zijn bloedplaatjes weer laag staan (40.000) en waarschijnlijk nog steeds zakken, ook de hemoglobine (9.4) en de witte bloedcellen (2.3)!!... Eigenlijk staat alles vrij laag!!! Volgende week moeten we dus zéker zijn bloed goed laten testen, want kans zit er toch in dat we dan terug moeten komen voor een bloedtransfusie en vreemd, want de chemo gaat toch gewoon door??? Maja, t'zal dan nog niet té laag staan?

Ondertussen dat alles doorloopt, speelt Ties fijn, hij maakt nieuwe vriendjes (lees; vriendinnetjes  :o) Hij speelt keukentje, jaja een tomatensoepje met banaan!! gelukkig allemaal plastiek ;o)))

Onze kleine man doet het zo goed! Een echt super-mannetje, ben zo trots op hem...

Alleen s'nacht heeft hij het wat moeilijk, allez ja, ik denk dat hij veel eng droomt want dan kan hij soms zo paniekerig 'pakken' roepen zoals hij dat in het ziekenhuis deed! K'krijg het er nog koud van...

Ik duim alvast dat volgende week de bloedwaarden weer goed staan..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten