donderdag 10 mei 2012

10 mei 2012

Week 27..

Zoals verwacht ging de chemo vandaag door, zijn bloed was nog steeds goed. het was wel even verschieten, ze waren vergeten door te geven dat we dan deze week terug moesten komen, maar geen nood, we kregen al snel een kamer. Hij is ook naar de muziektherapie geweest en een uurtje naar het klasje (daar heeft hij een mooi hoedje van papier geknutseld) :o)

Rond half 1 verteld de verpleegster dat de chemo besteld is, maar zoals ik zei was het druk!!! om half 5 kwamen ze hem dan aansluiten (een half uurtje de vincristine en het vocht, daarna een uurtje de carboplatinum met nog wat vocht)
Om 18 uur begint dus de 24 uur spoeling te lopen...

                                         De clini-clowns komen ook altijd op bezoek :o)

Iets tegen de misselijkheid heeft hij ook al gekregen (zofran)  en nu afwachten  tot morgen en hopen dat hij geen koorts gaat maken..

Ik heb ook alvast een fleske gekraakt(op m'n eentje danwel :o) voor het goed nieuws van vandaag HET GEZWEL IS SINDS ZIJNE 1e MRI NIET MEER GEGROEID!!! en de massa bloedvaten IN het gezwel waren al een beetje verkleind, ze zijn dus goed aan't afsterven!!! komaan Ties volhouden, samen zijn we sterk, klein manneke!!!
m'n 2 kleine flinkerds!!!
           

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. ja hé! had ik nooit gedacht! maar het goede nieuws brengt ook wat slecht mee he, hij wordt nu wel met de keren zieker van de chemo... we zijn nu wel weer gemotiveerd! X

      Verwijderen