donderdag 8 maart 2012

8 maart 2012

We zijn nu 18 weken ver en Ties krijgt zijn 12e chemo, we komen ook dichter bij de 2e MRI en de herhaling van de eerste testen, die van de lever en de nieren, een aantal weken geleden vond ik dat z'n huid nogal geel zag, maar de dokter zei dat zolang zijn ogen niet geel werden het niet zo erg was.
Hij eet en drinkt goed, ondertussen is zijn velleke ook weer mooi roze :o))

Ties is ook 1.5 week naar school gegaan (en streken dat ie heeft!!) but i love it!! Stiekem geniet ik van z'n streken want ze hadden erger kunnen zijn als hij 'normaal' naar school kon...

Als we in het UZ aan komen kan hij meteen aangeprikt worden, dat verloopt weer vlekkeloos. Zijn gewicht staat op 17.5 kg, wel met broek en schoenen aan.
We krijgen snel weer de goedkeuring en toch is het lang wachten op de baxters. Om de tijd wat sneller te laten verlopen gaan we met z'n allen naar de muziektherapie en daarna nog naar het klasje.


 Hij kan zich hier echt goed uitleven op de xylofoon.

Rond 14.30h komen ze eerst met medicatie voor de misselijkheid daarna volgt de 'vincristine' en na een half uur de 'carboplatinum'. Ze komen geregeld de bloeddruk meten , die is vandaag ook aan de hoge kant! Extra opletten dus..
                                            Multitasken; Tik-tak kijken en boterhammetje eten

Nadat de 2 chemo's zijn doorgelopen wordt onze kleine vriend moe en valt hij in slaap terwijl hij Wall-E kijkt...
K'heb hem in mijn coconnetje genomen en vooral gekeken hoe hij sliep.. Slaap zacht m'n ventjes, hopelijk een rustige nacht.. XXX


Geen opmerkingen:

Een reactie posten