donderdag 17 november 2011

17 november 2011

Vandaag kunnen we alles wat rustiger aan doen, Ties is vrij vrolijk vandaag hoewel hij nog steeds niet wil eten (maar onder lichte dwang en de nodige 'omkoperij' lukt het wel!)

Om 11 uur komen we aan in het UZ, ze doen eerste een bloedafname, wegen en meten hem, allemaal standaard testen, voorlopig verwachten we ook geen negatieve uitslag.
Het is druk op de pediatri dus duurt het eventjes vooraleer ze de kuur kunnen starten,. Dus we maken wat puzzels en spelen wat spelletjes..
Om 13.10 zijn ze daar met zijne chemische coctail! het duurt maar een kwartiertje om de 'vincristine' door te laten druppelen in Ties z'n kleine lichaampje, hij krijgt ook nog een  20 minuutjes extra vocht bij.
We zijn zo trots op hem, hij is zoo flink!! en we mogen onze kleine meid ook niet vergeten! ze gedraagt zich echt voorbeeldig!! (merci Amelie voor de vele lachjes die je ons deze dagen geeft!)
Voila, 15.00uur en het zit er op voor vandaag, infuus wordt losgemaakt, mooie plakker erop, jasje aan en gelukkig de avond-file kunnen vermijden..

Op naar de volgende  :o(
xx

4 opmerkingen:

  1. mooi om te zien dat jullie veel steun hebben aan elkaar ,fernanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel fijne blog zo kunnen we volgen wat er gebeurd ,en hoe het met ties gaat .prima jullie zijn een sterke familie en steunen elkaar. grtj fernanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een flink Ventje hebben jullie!!! Dubbele dikke duim voor Ties.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. daar zat ik na zoveel tijd nog eens op facebook te neuzen en dan kom je dit tegen. Woorden zijn er niet in zo een situatie gewoon doorbijten en gaan. We hebben zelf twee meisjes en dit is iets waar iedere moeder van droomt en wakker wordt en denkt oef. ik wens jullie veel kracht toe en hoop en duim op het aller aller beste!

    BeantwoordenVerwijderen