woensdag 30 april 2014

30mei 2014

Nu is het al een hele tijd geleden.. Hoogtijd voor de up-date!
Nu k'moet zeggen dat het enorm moeilijk was geweest in het begin om de blog opnieuw te zien, sinds november vorig jaar gaat het allemaal weer beter en beter...
Ties heeft zijne draai goed gevonden, op school en ook thuis.. Wijzelf kunnen nu wel weer gewoon worden aan ons nieuwe 'gezin'!
Ties heeft sinds zijn vorige bezoek aan de oogdokter een brilletje (nadat wij er weer eens naar hadden moeten zeuren!) en vandaag vertelde ze dat zijn zicht van 25% naar 50% is hersteld!!
Ze keek zelf ook een beetje verbaast! En dan denk ik 'had die bril toch eerder gegeven!!'

We zijn ook al bij 2 profs geweest om de mogelijkheden van een operatie te bespreken, eind mei moeten we bij de 3e prof zijn, de oogdokter, de kaakchirurg en de neuroloog zullen dan samen bespreken wat ze gaan doen, als ze het doen!

We blijven pleiten!!
De scans die genomen zijn waren ook allemaal goed, de tumor blijft nog steeds stabiel en het weefsel er rond is een beetje afgenomen.. Heel goed dus!!
Onze dikke vriend is intussen ook 5 jaar geworden! En deze keer mooi thuis gevierd!! Neenee, gene happy birthday gezongen door de verplegers deze keer!

Ik ga proberen nog regelmatig te schrijven? vooral als de operatie gaat doorgaan...
XXX...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten