vrijdag 12 april 2013

Woensdag 10 april 2013

Week 75,
vorige week (74) heb ik overgeslagen, mits het ene heel goede week was wilde ik er ook eventjes niet aan denken...

Woensdag;

Vanochtend met volle goesting opgestaan!! We kunnen weer verdere met aftellen!!! Om 9.30 uur komen we aan, ze zijn nog wat kamers aan't poetsen.. (duimduimduim op een kamer!!! En bij voorkeur een grote :o)
Ik denk dat we na een uurke naar kamer 208 worden gestuurd..Yes een héle grote :o)))

Ze hebben Ties ondertussen al aangeprikt en het duurde ook enige tijd vooraleer hij het gepaste cadeautje kiest uit de prikkendoos..

Om 12 uur komen ze de 'voor'spoeling al aanhangen, de ene zegt 4 uur terwijl het vorige keer maar 3 uur moest?? En dan zegt de andere ''neenee 6 uur voorspoelen!''??? Maja?!
Ze voegen ook wat Manitol bij de spoeling zodat zijn lichaam niet te veel vocht vast houd.

Ties is ook al op zoek gegaan naar het autooke om op de gang te crossen (de speelzaal was 3 dagen gesloten wegen grote poets! Morgen zou hij terug open gaan)
En al snel vind hij hem... kilooometers lopen we af, We = Kristof, mama is zo gek nie hoor ;o)
Amelie volgt ook goed in de kilometers (goed voor dat babyvet aan haar billekes)

                     Neuzenneuzen met papa..

Ergens in de namiddag worden de oogjes (eindelijk) wat zwaar en onder lichte dwang valt Amelie dan toch in slaap, Ties en papa volgend ook kort daarna....

Om 17.30 komen ze de Vincristine al brengen, die loopt zoals gewoonlijk vrij snel door, gevolgd door een kort spoelprogramma :o)
Om 17.45 Hangen ze de Cisplatinum aan, deze loopt op 3uur. Ze hebben van tevoren ook al extra medicatie gegeven tegen het misselijk zijn, maar als ge't mij vraagt!!! PUUR SUIKERWATER!!!
Wat een energie zit in dat kind!!!

Om 20.45 kan de 24H're spoeling beginnen, maar we gaan toch vragen als ze morgen de volgende dosis Cysplatinum wat vroeger kunnen geven??? Vorige keren stelde ze het zelf al voor, zeker als Ties er niet te ziek van is.

Vannacht is het weer mijn beurt om te blijven kamperen...

Donderdag 11 april:

En we mogen weeral niet klagen, alles is goed verlopen, een 5 tal keren opgestaan om in de plastuit te plassen. Ik zet Ties dan langs bed met de waarschuwing van nog eventjes te wachten, anders plast ie gewoon op m'n vingers?!? Hij is dan ook nog half groggy... 
de milliliters variëren van 200 tot 240 ml!! Das veel voor zo'n klein manneke!!

S'ochtends is hij wel al een stuk kalmer dan gisteren maar hij blijft even vrolijk als verplegen Rudi zijn medicijntjes brengt, hij legt dan in geuren en kleuren uit hoeveel, euh, kaka hij wel had gedaan en hoe hard dat wel stonk!!! (wat een details)
Eten wilde hij niet echt, zelfs niet met de nodige omkoperij..

S'middags komt de lieve auto-mevrouw langs, maar zelfs voor het cadeautje wil hij niet eten..
Wanneer zijn soep al koud is en de nieuwsgierigheid naar het pakje té groot wordt bedenkt hij zich toch en eet hij flink zijn soep en een deel van de middag op.. Merci Christiane voor een weer dol-enthousiaste Ties :o)) X


        Bij de muziek therapie; m'n muzikale talenten :o)

Ties blijft vrij goed al merken we toch dat de chemo z'n werk doet, hij vraagt zelf om te slapen! Deed Amelie dat ook maar :o///
Wanneer de zak spoeling aan vervanging toe is komen ze zeggen dat de volgende dosis al klaar ligt en ook eerder mag gegeven worden, 15.45 ipv 20.45

Tijdens z'n dutje merkt hij niet eens dat het chemische goedje z'n lijfje inloopt :o((
Ze komen op regelmatige basis de themperatuur nemen en de bloeddruk, die blijft goed stabiel. Hij krijgt wel extra Manitol voor het goed afdrijven van vocht!!



                Energie genoeg na de dut!! Niets liever dan in die neus knijpen hé!! Puff maakt dan             een fiep geluidje..


Hij was weer zo hevig op de clowns dat hij de neus van Puff er afbrak!!! Maar om in 'karakter' te blijven heb ik daar maar geen foto van genomen hahaha..

Bij gebrek aan 'mee'lopers moest Mouche er aan geloven!! 
Oh ja!! Na 16 maanden ben ik er eindelijk achter hoe de clowns ECHT heten!!! Zoals ik zei 'They never breake karakter'!! Now it's my secret :o)

Vrijdag 12 april:

Vanacht is zoals gisteren goed gegaan, ook veel op geweest voor te plassen en smorgen nog veel te moe zijn...
De spoeling zou tot 18.45 moeten lopen.. gelukkig komt opa weer een dagje vergezellen.
 WAT BEN IK BLIJ ALS ZE OM 20.20  THUIS KOMEN? MET DE FRIETJESSSSS....
  

Nog 5 te gaan, waarvan nog maar 1 zware!!!




1 opmerking:

  1. Fijn om te lezen dat hij toch iets gegeten heeft;-))zeker als zo'n klein kadootje(autooke)kan helpen.Meer moet dat niet zijn... hij blij ik blij!Groetjes "het auto mevrtje" xxx Jullie doen dat super, chapeau !!!

    BeantwoordenVerwijderen