donderdag 18 april 2013

18 april 2013

Week 76

Deze morgen ging uiteindelijk weer stukke beter!! Geen hoofdpijn, geen buikpijn, ... hij was weer niet te houden toen we zeiden dat we naar het ziekenhuis gingen!! :o/

Rond half 11 kwamen we aan, Ties krijgt een mooie sticker van Cars op zijn polsbandje en kan daarna geprikt worden.

Z'n bloedwaarden staan goed behalve de witte bloedcellen! Die willen nog steeds niet goed bijzetten!! Hij is sinds vorige week ook een halve kilo afgevallen, eten gaat nu moeilijker dan anders!!
Maar gezien de foto's trek hij er zich niet veel van aan!!!


We steken de tong uit naar kuur nr. 38 die net achter de rug is!!!!


5 opmerkingen:

  1. sarah , mama van rune19 april 2013 om 00:33

    hoi Mama & Ties,

    Het was heel fijn jullie te ontmoeten in Leuven vandaag! Zo'n vrolijk kereltje! We wensen jullie alvast het allerbeste toe en tellen mee af naar die laatste kuur!

    XXX
    Mama & Rune!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel!! Ik hoop dat jullie ook snel (goed) nieuws krijgen!! En volgende keer dat we jullie zouden zien, het om een simpele check-up zal gaan!!!

      groetjes Els & Ties :o)

      Verwijderen
  2. hoi els,

    We hebben maandag al telefoon gekregen uit Leuven. Mijn hart stond stil, ze gingen alleen bellen als het niet goed was... Ze hebben 'iets' gevonden, het is geen kanker, maar wat het wel is is nog onduidelijk. We worden doorgestuurd naar een prof in gewrichtsaandoeningen. Daar kunnen we pas 27 juni terecht. Het lange wachten kan dus beginnen, maar dan kan het ook niks ergs zijn denken we dan maar. Als hij voor die datum nog eens moeite heeft om te lopen mogen we hem direct brengen, toch ook al een geruststelling! Al bij al goed nieuws dus. Bedankt voor je steun vorige week!

    Sarah & Rune

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel fijn om te horen seg!!!! Nu hopen dat het bij de andere prof ook zal meevallen!!! We zitten in juli ook nog geregeld voor de testen en scan op de dagzaal-pediatri, misschien zien we elkaar nog eens?? hou me maar op de hoogte he :o))

    vele groetjes E & T :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, wie weet hè! Al hoop ik natuurlijk dat we de 27e alleen maar goed nieuws krijgen en daar niet te veel meer moeten komen :o). Al zou het wel leuk zijn om jullie nog eens te zien! Tegen dan zijn jullie ook klaar met aftellen denk ik ! We lezen hier nog wat mee, en tellen samen met jullie af! Toi toi! En mss ook gewoon eens tot ergens hier in limburg ;-)

    BeantwoordenVerwijderen